Ξεκινά στην Τσεχία η παραγωγή του Hyundai Kona Electric

Σχετικά άρθρα

To εργοστάσιο της Hyundai στην πόλη Nosovice της Τσεχίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Σε αυτό από την ερχόμενη εβδομάδα η κορεάτικη εταιρία θα παράγει και το Kona Electric, καθώς η ζήτηση του μοντέλου είναι μεγαλύτερη από αυτή που υπολόγιζε η εταιρία στην ευρωπαϊκή αγορά.

Οι ιθύνοντες της Hyundai αναφέρουν ότι το εργοστάσιο θα παράγει 30.000 Kona Electric ετησίως και μαζί με την παραγωγή από το εργοστάσιο της Ulsan της Ν.Κορέας, η εταιρεία θα υπερδιπλασιάσει τη διαθεσιμότητα της Kona Electric στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα θα είναι η σημαντική μείωση του χρόνου αναμονής, και σύμφωνα με την κορεατική εταιρία όποιος Ευρωπαίος παραγγείλει σήμερα ένα Kona Electric, θα το οδηγεί πριν από το καλοκαίρι.

Η Hyundai θα προσφέρει στους αγοραστές του ηλεκτρικού μοντέλου την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ημερομηνία παραλαβής (ETA) του Kona Electric, καθώς όταν το παραγγείλει κάποιος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί όλη τη διαδικασία της παραγωγής και παράδοσης του αυτοκινήτου μέσω του αντιπροσώπου.

Η εταιρία αναφέρει ότι η προμήθεια των μπαταριών θα γίνεται από την Ευρώπη, κάτι που εγγυάται μια σταθερή παροχή με μειωμένη απόσταση στο εργοστάσιο, καθώς και μια σταθερή ποσότητα μπαταριών που απαιτούνται για την παραγωγή του Kona Electric.

Διάβασε ακόμα

H Hyundai αυξάνει την αυτονομία του Kona Electric

Για το 2020, η Hyundai εκτιμά ότι θα πουλήσει περίπου 80.000 αυτοκίνητα μηδενικών εκπομπών στην Ευρώπη (Kona Electric, Ioniq Electric και το υδρογονοκίνητο Nexo). Αν πετύχει αυτό το νούμερο, η Hyundai αναμένει να γίνει η μεγαλύτερη εταιρία οχημάτων μηδενικών εκπομπών στην Γηραιά Ήπειρο το 2020.

Στο εργοστάσιο του Nosovice η Hyundai παράγει ακόμα όλη τη γκάμα του i30, καθώς και το Tucson.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr