Η Koenigsegg δημιουργεί hypercars σε εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή, αλλά το ήξερες πως δημιουργεί και μπύρες, η διάθεση των οποίων είναι και αυτή εξαιρετικά περιορισμένη;

Η Koenigsegg συνεργάζεται με την Skelderwikens Brygghus, μια ζυθοποιεία με έδρα το Angelholm της Σουηδίας, εκεί όπου βρίσκεται και η έδρα της Koenigsegg και δημιουργούν μπύρες που έχουν τα ονόματα των μοντέλων της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η πρώτη μπύρα κυκλοφόρησε το 2018 στην έκθεση της Γενεύης, όταν η σουηδική εταιρία εκτός από την Regera, παρουσίασε την μπύρα 1.1MW Lager, αλλά και την High Speed Swedish Pale Ale με μια Agera RS στην ετικέτα.

Η απήχηση που είχαν οι μπύρες ήταν μεγάλη και έτσι το 2019, πάλι στην έκθεση της Γενεύης, μαζί με την παρουσίαση του Jesko, η Koenigsegg παρουσίασε και την μπύρα Swedish Pale Ale, που είχε στην ετικέτα της το Jesko.

Η παράδοση συνεχίστηκε και φέτος και παρά την ακύρωση της έκθεση της Γενεύης, η Koenigsegg παρουσίασε εκεί τόσο το Gemera όσο και το Jesko Absolut. Φυσικά την εμφάνισή της έκανε και μια νέα Swedish Pale Ale μπύρα που είχε στην ετικέτα της το Gemera. Όπως φαίνεται, οι συγκεκριμένες μπύρες δεν πωλούνται στο εμπόριο.