Σφοδρό ατύχημα στον πρώτο αγώνα του ανακαινισμένου Zandvoort

Σχετικά άρθρα

Χθες πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας στην ανακαινισμένη χάραξη της πίστας του Zandvoort στην Ολλανδία και το πρώτο ατύχημα είναι ήδη γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα Winter Endurance 2020 μια Porsche 991 GT3 Cup, με οδηγό τον Huub van Eijndhoven, είχε μια σφοδρή έξοδο ενώ προσπαθούσε να ρίξει γύρο σε έναν άλλο οδηγό, o οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, το ατύχημα πρέπει να έγινε στην στροφή 4 της πίστας, με τον αγωνιστικό να εκτοξεύεται στον αέρα και να καταλήγει εκτός πίστας. Ευτυχώς, ο οδηγός δεν φαίνεται να τραυματίστηκε, καθώς βγήκε από το αυτοκίνητο μόνος του.

To οξύμωρο της υπόθεσης, όπως θα δεις στο παραπάνω video, είναι ότι οι κριτές στην πίστα ήταν εντελώς έκπληκτοι από το σφοδρό ατύχημα, και στην αρχή ένας από αυτούς άρχισε να κυματίζει την πράσινη σημαία, ενώ η κίτρινη ή διπλή κίτρινη σημαία θα ήταν πιο κατάλληλη. Παρ ‘όλα αυτά, όλα πήγαν καλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...