Η BMW κέρδισε μια δικαστική διαμάχη που είχε στην Ινδία για την χρήση του ονόματος DMW. Η BMW είχε καταθέσει μήνυση κατά της εταιρίας Om Balajee Automobile (India) Private Limited η οποία από το 2013 πουλά ηλεκτρικά τρίκυκλα οχήματα (e-rickshaws), σκούτερ και ποδήλατα με την επωνυμία DMW.

Η γερμανική εταιρία υποστήριξε στη μήνυση της πως η Om Balajee Automobile παραβιάζει τα πνευματικά της δικαιώματα, με το όνομα DMW να παραπλανά το κοινό αφού είναι κοντά στο BMW, με το κοινό να θεωρεί ενδεχομένως πως πρόκειται για οχήματα της BMW.

Στην απόφασή του ο δικαστής αποφάνθηκε υπέρ της BMW, υποστηρίζοντας πως η Om Balajee Automobile παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα της BMW, χρησιμοποιώντας το όνομα DMW.

Η BMW κατασκευάζει μοτοσυκλέτες από το 1923 και αυτοκίνητα από το 1928, με τον δικαστή να αναφέρει στην απόφασή του πως:

H χρήση του ονόματος DMW είναι μια ανέντιμη πράξη με πρόθεση να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη φήμη και την πελατεία της BMW, παραπλανώντας έναν άνθρωπο μέσης νοημοσύνης. Επίσης το λογότυπο της DMW είναι οπτικά και φωνητικά παρόμοιο με αυτό της BMW.

Το δικαστήριο απαγόρευσε την Om Balajee Automobile να χρησιμοποιεί πλέον με οποιοδήποτε τρόπο το όνομα DMW ή οποιοδήποτε άλλο σήμα ταυτόσημο ή παραπλανητικά παρόμοιο με το σήμα της BMW.