Με τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας να είναι ακόμη σε ισχύ λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν σκίτσα, χάρτινες μινιατούρες, όπως και άλλα παιχνίδια (εύρεση διαφορών ανάμεσα σε δύο εικόνες, λαβύρινθους κτλ), προκειμένου να τα παιδιά, και όχι μόνο, να έχουν μια ευχάριστη αλλά και δημιουργική δραστηριότητα στο σπίτι.

Μετά τις Audi, BMW, Chevrolet και Morgan , η Ford, η Nissan και η Toyota έδωσαν τέτοιες δημιουργίες. Η Ford έχει δημιουργήσει μάλιστα ειδικό site, το fordfamilyfunhub.com, στο οποίο παρέχει υλικό που ανανεώνεται διαρκώς και μπορεί να “κατέβει” σε pdf μορφή, προκειμένου εν συνεχεία να τυπωθεί.

Η Toyota και η Nissan μας δίνουν τα PDF εκείνα προκειμένου να δημιουργήσουμε χάρτινες μινιατούρες μοντέλων τους, όπως το GT86 σε έξι ιδιαίτερους χρωματισμούς. Τα PDF μπορείς να τα βρεις στα ακόλουθα link, με την Toyota να δηλώνει πως το ιδανικό είναι να τυπωθούν σε A3 χαρτί και όχι σε A4.

Τέλος και η Mazda έχει ετοιμάσει PDF για να δημιουργήσουμε χάρτινες μινιατούρες αρκετών σημερινών αλλά και ιστορικών της μοντέλων. Όλα μπορείς να τα βρεις εδώ.