Η Hyundai ανακοίνωσε πως επεκτείνει την εγγύηση σε 1,21 εκατ. αυτοκίνητα της παγκοσμίως. Πρόκειται για αυτοκίνητα που οι εγγυήσεις τους έλειψαν ή θα λήξουν κατά το διάστημα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα 1,21 εκατομμύρια αυτοκίνητα βρίσκονται σε 175 χώρες σε όλο τον κόσμο, με τις εγγυήσεις που λήγουν μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου 2020, να παίρνουν παράταση έως και τρεις μήνες.

Στην Ελλάδα η Hyundai έκανε γνωστό πως επεκτείνει την 5ετη εγγύηση των μοντέλων της που λήγει κατά το χρονικό διάστημα από 1 Μαρτίου έως και 30 Απριλίου 2020 μέχρι και το τέλος Μαΐου 2020 με απώτερο σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της που αδυνατούν να επισκεφθούν κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου της κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

1

Παράλληλα και η Hyundai δημιούργησε μια παραλλαγή του λογότυπου της, στη προσπάθεια της να ενισχύσει την κοινωνική αποστασιοποίηση, προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού. Στο νέο λογότυπο της κορεατικής εταιρίας, αντί οι δύο άνθρωποι να κάνουν χειραψία με τις παλάμες τους, κάνουν “χειραψία” με τους αγκώνες τους.