5 εκπληκτικά ντοκιμαντέρ που μπορείς να δεις δωρεάν στο F1 TV

Σχετικά άρθρα

Με σχεδόν το μισό πληθυσμό του πλανήτη να έχει αναγκαστεί να μείνει στο σπίτι του εξαιτίας της πανδημίας, λόγω του Covid-19, η F1 αποφάσισε να κάνει το F1 TV εντελώς δωρεάν για 30 ημέρες, από τις 9 Απριλίου.

Στην πλατφόρμα έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις κάθε Grand Prix από το 1981, αλλά υπάρχουν και μερικά φανταστικά ντοκιμαντέρ και παρακάτω είναι πέντε προτεινόμενα:

Eddie and Damon – The Unlikely Lads

-Σου έδωσα ένα test με μονοθέσιο της Formula 3!

-Δεν μου έδωσες τίποτα Eddie, πλήρωσα γι ‘αυτό. Πήρα περίπου 20 γύρους για £2.000.

-Τα καλύτερα £2.000 που έχεις ξοδέψει ποτέ.

Το ντοκιμαντέρ δείχνει το πρώτο test του Damon Hill στην F3 με την Eddie Jordan Racing το 1985, μέχρι την συμμετοχή του στην ομάδα της Jordan στην Formula 1 το 1998, δύο χρόνια μετά τη στέψη του ως παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Hill και ο Jordan έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Μπορείς να το δεις πατώντας εδώ.

Speed with Guy Martin: F1 Challenge

Ο Guy Martin έγινε γνωστός από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στο απίστευτο ντοκιμαντέρ TT: Closer to the Edge. Στο συγκεκριμένο, όμως, ντοκιμαντέρ θα δεις τον Martin να κάνει προπόνηση το 2017 με την ομάδα της Williams για να γίνει μέλος του πληρώματός της, καθώς και να συμμετέχει στα pit stops της ομάδας στο Βελγικό Grand Prix του ίδιου έτους. Μπορείς να το δεις πατώντας εδώ.

Michael Schumacher: The Making of a Legend

Χωρίς πολλά λόγια, στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ μπορείς να δεις πώς ο Michael Schumacher έγινε ο θρύλος της Formula 1. Για τον εφτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή μιλάνε οι Mika Hakkinen, Stefano Domenicali και Ross Brawn. Μπορείς να το δεις πατώντας εδώ.

F2: Chasing the Dream

Τι χρειάζεται για να καταφέρεις να τρέξεις στην Formula 1; Αυτό το ντοκιμαντέρ καταγράφεται -μεταξύ άλλων- και το τραγικό δυστύχημα του Anthoine Hubert, ο οποίος σκοτώθηκε μετά τη σύγκρουση με τον Juan Manuel Correa. Μπορείς να το δεις πατώντας εδώ.

Greatest Races: Estoril 1984 – Niki Lauda

Η σειρά Greatest Races μας δείχνει μέσα από μια άλλη ματιά, μερικά από τα πιο θρυλικά Grand Prix της F1, με εξαιρετικές πληροφορίες από τους πρωταγωνιστές. Και δεδομένου ότι χάσαμε δυστυχώς το μεγάλο Αυστριακό οδηγό πέρυσι, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να δεις το podium που κατέκτησε ο Niki Lauda, που του χάρισε τον τρίτο τίτλο του, στο Grand Prix του 1984 στην Πορτογαλία. Μπορείς να το δεις πατώντας εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...