Καθυστερεί δύο μήνες η παραγωγή του νέου Ford Bronco Sport

Σχετικά άρθρα

Η πανδημία του κορωνοϊού ανάγκασε την Ford να αναβάλει την παρουσίαση των Bronco και Bronco Sport, ενώ υποχρέωσε την Μπλε Οβάλ εταιρία να καθυστερήσει κατά δύο μήνες και την έναρξη παραγωγής του Bronco Sport.

Το μοντέλο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford στη πόλη Hermosillo του Μεξικό στις 13 Ιουλίου, αλλά λόγω της πανδημίας, το μοντέλο θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Το Bronco Sport βασίζεται στην πλατφόρμα του Kuga, αλλά το μεταξόνιο του αγγίζει τα 2.670 χλστ., όντας 41 χλστ. μικρότερο από το Kuga. Κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας 1.500άρης και ένας 2,0-λιτρος EcoBoost βενζινοκινητήρας. Ο πρώτος είναι τρικύλινδρος, απόδοσης 180 ίππων και 240 Nm ροπής, ενώ ο δεύτερος είναι τετρακύλινδρος, απόδοσης 250 ίππων και 372 Nm ροπής. Αυτός θα συνδυάζεται αποκλειστικά με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με το νέο Bronco Sport να προσφέρεται αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης.

Συνεχίζοντας, θα μπορείς να επιλέξεις μεταξύ 10 διαφορετικών εξωτερικών χρωμάτων, ενώ θα υπάρχει και επιλογή για διχρωμία, με την οροφή να βάφεται μαύρη ή γκρι. Από πλευράς εκδόσεων, στην Αμερική θα υπάρχουν πέντε διαφορετικές: η βασική και η First Edition, καθώς και η Badlands, η Big Bend, και η Outer Banks.

Το αυτοκίνητο θα πατάει σε 17άρες ζάντες με all-terrain ελαστικά 225/65 ή 235/65, ανάλογα την έκδοση. Ακόμα, θα υπάρχουν τουλάχιστον τρεις διαφορετικές επιλογές για τις εσωτερικές επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένου της δερμάτινης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...