Διέρρευσε το facelift του MG6

Σχετικά άρθρα

H MG η οποία όπως ξέρεις έχει αγοραστεί από την κινέζικη SAIC, παρουσίασε το 2017 στην έκθεση της Guangzhou της Κίνας τη νέα γενιά του MG6. Σήμερα, βλέπουμε ότι η βρετανική εταιρία έχει ετοιμάσει το facelift του μοντέλου, φωτογραφίες του οποίου διέρρευσαν από κινεζικό μέσο.

Το ανανεωμένο MG6 διαθέτει ένα αρκετά πιο δυναμικό και έντονο εμπρός μέρος, που διαθέτει νέους προφυλακτήρες και επανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα, καθώς και μια μαύρη μάσκα, στη μέση της οποίας δεσπόζει το μεγαλύτερο λογότυπο της εταιρίας.

Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι μικρότερες και εντοπίζονται στις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης, που είναι ενσωματωμένες στον προφυλακτήρα. Αυτός είναι ελαφρώς αλλαγμένος, ενώ στο κάλυμμα του χώρου αποσκευών υπάρχει μια διακριτική αεροτομή. Προαιρετικά, όμως, θα υπάρχει και μια μεγαλύτερη.

Στο εσωτερικό θα συναντάμε τριάκτινο τιμόνι, οθόνη αφής με σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Zebra 2.0, εκκίνηση κινητήρα με κουμπί, σπορ καθίσματα και δερμάτινες επενδύσεις. Επίσης υπάρχει μεγάλη οθόνη 10,1″ του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″, υποστήριξη φωνητικών εντολών, ηλεκτρικό χειρόφρενο και άλλα.

Το MG6 βασίζεται στην πλατφόρμα του Roewe i6 και μηχανικά προσφέρεται με τον 1.500αρη turbo κινητήρα απόδοσης 180 ίππων. Αυτός συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο μηχανικό, είτε με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Διαθέσιμος θα είναι επίσης ένας 1.000αρης τριών κυλίνδρων κινητήρας βενζίνης, όπως και ένας υβριδικός, ο οποίος συνδυάζει τον τρικύλινδρο 1.000αρη βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα. Συνδυαστικά το σύνολο αποδίδει 228 άλογα με 622 Nm ροπής, ενώ σύμφωνα με την εταιρία θα καταναλώνει μόλις 1,5 λίτρο βενζίνης ανά 100 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...