Hyundai. Στη παραγωγή τα πρωτότυπα Prophecy και 45

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai ανακοίνωσε πως θα βγάλει στη παραγωγή τα πρωτότυπα Prophecy και 45, με το πρώτο που θα παρουσιαστεί, προς τα τέλη του έτους, να είναι η έκδοση παραγωγής του 45 Concept, όπως αποκάλυψε ο SangYup Lee, επικεφαλής του παγκόσμιου κέντρου σχεδίασης της Hyundai.

Στο Prophecy concept θα βασιστεί η επόμενη γενιά του Ioniq, που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Και τα δύο μοντέλα θα βασιστούν στη νέα E-GMP ( Electric-Global Modular Platform) πλατφόρμα που ετοιμάζει η Hyundai, με τον Lee να τονίζει:

Η νέα πλατφόρμα μας επιτρέπει να μεγαλώσουμε τη καμπίνα και να παρέχουμε περισσότερο χώρο στο εσωτερικό των μοντέλων που θα βασίζονται σε αυτή. Η έκδοση παραγωγής του Prophecy, που θα αντικαταστήσει το τωρινό Ioniq, θα είναι ένα μελλοντικό σεντάν, αλλά όχι με την παραδοσιακή έννοια, αφού θα προσφέρει πολύ άνετο εσωτερικό και μεγάλη καμπυλότητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...