Στις 12 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η παραγωγή του ανανεωμένου Ford F-150. Με τρεις γρίλιες τα Bronco και Bronco Sport

Σχετικά άρθρα

Με την Ford να ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του F-150, σήμερα μαθαίνουμε πως το μοντέλο θα ξεκινήσει από τις 12 Οκτωβρίου να παράγεται στο εργοστάσιο της Μπλε Οβάλ εταιρίας στο Dearborn και από τις  9 Νοεμβρίου στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Kansas City.

Η Ford θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για το μοντέλο από τις 15 Ιουλίου. Το ανανεωμένο F-150 θα αποκτήσει νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και νέα μεγαλύτερη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Νέο είναι επίσης το τιμόνι, ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, οι αεραγωγοί, ενώ και ο σχεδιασμός των διακοπτών του συστήματος του κλιματισμού είναι διαφορετικός.

Εξωτερικά θα αποκτήσει νέους προφυλακτήρες, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, νέους καθρέπτες και νέες ζάντες.

Το ανανεωμένο F-150 θα προσφέρεται με 4 κινητήρες βενζίνης. Με τον V6 3,3-λίτρων απόδοσης 290 ίππων, με τον V6 2,7-λίτρων EcoBoost απόδοσης 325 ίππων, με τον V6 3,5-λίτρων EcoBoost απόδοσης 375 ίππων, αλλά και με τον 5,0-λίτρων V8 diesel απόδοσης 395 ίππων.

Επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του θα είναι διαθέσιμη και μια υβριδική έκδοση η οποία θα συνδυάζει έναν V6 3,5-λίτρων κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Διαθέσιμος και ο 3,0-λιτρος PowerStroke V6 diesel κινητήρας απόδοσης 250 ίππων.

Στις σχετικές ειδήσεις η Ford θα προσφέρει τρεις διαφορετικές γρίλιες στα Bronco και Bronco Sport. Πρόκειται για τις Modern, Classic και Custom, με την προεπιλεγμένη επιλογή να είναι η Modern.

ΠηγήF150gen14

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...

Η Ford καθυστερεί το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV και ένα νέο ηλεκτρικό pickup λόγω της μειωμένης ζήτησης

Η Ford η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πωλήσεις, ανακοίνωσε σήμερα πως καθυστερεί την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενός επταθέσιου...