Πωλείται μια υπέροχη Pagani Huayra Roadster με “γυμνό” carbon σώμα

Σχετικά άρθρα

Η αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων Miller Motorcars, που βρίσκεται στην πόλη Greenwich, της πολιτείας του Connecticut στις Η.Π.Α., έχει βγάλει προς πώληση μια εντυπωσιακή Pagani Huayra Roadster.

Από το 2017, το ιταλικό hypercar έχει διανύσει μόλις 241 χλμ., και είναι ένα από τα 100 αυτοκίνητα που βγήκαν από το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας στην Modena. Η συγκεκριμένη Huayra δεν είναι βαμμένη, και έτσι είναι εκτεθειμένο το carbon αμάξωμα, ενώ στο εσωτερικό οι επενδύσεις είναι σε ανοιχτό καφέ χρώμα.

Η Miller Motorcars δεν αναφέρει την τιμή που θέλει για να αποκτήσει κάποιος το αυτοκίνητο, αλλά αντίστοιχα παραδείγματα στο παρελθόν έχουν αλλάξει ιδιοκτήτη για τουλάχιστον 3 εκατομμύρια δολάρια. Μηχανικά, να θυμίσω ότι η Huayra Roadster παίρνει κίνηση από τον 6,0-λιτρο V12 κινητήρα απόδοσης 764 ίππων με 1.000 Nm ροπή, διαθέσιμη από τις 2.400 σ.α.λ. Συνδυάζεται με το ίδιο 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Xtrac, που υπάρχει στην Huayra BC.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...