Ο Bottas συζητά με την Renault

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση στην Formula 1, αλλά η απομάκρυνση του Sebastian Vettel από την Ferrari το 2021 και η μετακίνηση των Carlos Sainz και Daniel Ricciardo σε Ferrari και McLaren αντίστοιχα, έχει δημιουργήσει την πιο ενδιαφέρουσα silly season των τελευταίων ετών.

Γερμανικό δημοσίευμα θέλει τον μάνατζερ του Valtteri Bottas να έχει συνομιλίες με τον Cyril Abiterboul της Renault, προκειμένου να καλυφθεί η θέση που θα αφήσει κενή ο Ricciardo στο τέλος της σεζόν. Για την ίδια θέση ακούγεται έντονα και το όνομα του Fernando Alonso, ενώ το όνομα του Sebastian Vettel ακούγεται για τη Mercedes, με την διοίκηση της γερμανικής εταιρίας να επιθυμεί να αποσπάσει την υπογραφή του Vettel, αφού είναι ο πιο επιτυχημένος Γερμανός πιλότος, μετά τον Michael Schumacher, μια κίνηση που οι Γερμανοί πιστεύουν πως θα έχει θετική απήχηση για το μάρκετινγκ της εταιρίας.

Να σημειωθεί πως τόσο το συμβόλαιο του Lewis Hamilton, όσο και αυτό του Valtteri Bottas ολοκληρώνονται φέτος. O Toto Wolff κρατά κλειστά τα χαρτιά του, δηλώνοντας πως προτεραιότητα για την Mercedes αποτελούν οι Hamilton και Bottas. Ο Wolff δεν θέλει να βιαστεί να ανακοινώνει το οδηγικό δίδυμο της Mercedes για το 2021, αφού όπως είπε, αν επιλέξει άλλο οδηγικό δίδυμο, δεν θέλει να περάσει το 2020 δουλεύοντας με έναν ή δύο οδηγούς που όλοι θα γνωρίζουν πως θα φύγουν στο τέλος του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα