Απέχουμε δύο ημέρες μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του TLX και η Acura συνεχίζει το teasing του νέου sedan μοντέλου της δίνοντας μια νέα φωτογραφία. Από αυτή, η premium ιαπωνική εταιρία δίνει με έξυπνο τρόπο ταυτόχρονα δύο πληροφορίες, καθώς μας αποκαλύπτει μερικώς το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, αλλά μας δείχνει και το σύστημα της ανάρτησης του μοντέλου.

Το συγκεκριμένο sedan είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα ιαπωνικά μοντέλα για την αγορά της Αμερικής, καθώς αυτό θα επαναφέρει και την έκδοση Type S. Το νέο TLX βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, αποκλειστικά διαθέσιμη για τα μοντέλα της Acura, με το μοντέλο να φέρει διπλά ψαλίδια στην μπροστινή ανάρτηση.

Η μάρκα χαρακτηρίζει το νέο TLX ως το γρηγορότερο, με τον καλύτερο χειρισμό και το πιο καλά εξοπλισμένο sport sedan στην ιστορία της Acura, καθώς το μοντέλο θα εξοπλίζεται με έναν νέο 3,0-λιτρο V6 turbo εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης άνω των 300 ίππων. Ο κινητήρας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από μοντέλα της Acura και θα συνδυάζεται με το σύστημα τετρακίνησης SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive), με το TLX Type S να φορά και μεγαλύτερα φρένα.