Η Ford παρουσιάζει το Puma ST-Line Vignale

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το “πάντρεμα” των δύο εκδόσεων που υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της Ford. Το Puma ST-Line Vignale είναι μια νέα έκδοση, που συνδυάζει τη σπορ εμφάνιση του ST-Line με την πολυτέλεια του Vignale.

Το ST-Line Vignale φορά τους προφυλακτήρες του ST-Line, αλλά η μάσκα αντί για μαύρη ματ είναι βαμμένη σε satin aluminium. Ακόμα συναντάμε LED φωτιστικά σώματα, χρώμιο στα πλαίσια των αεραγωγών και μια μεγάλη αεροτομή πίσω. Στο εσωτερικό υπάρχουν τα δερμάτινα καθίσματα Windsor και δερμάτινο τιμόνι Manacor, ενώ ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το premium ηχοσύστημα της B&O και το Ford KeyFree.

Εκτός της παραπάνω έκδοσης, η Ford ανακοίνωσε ότι προσθέτει τον 1,5-λίτρων EcoBlue πετρελαιοκινητήρα, απόδοσης 120 ίππων, στην γκάμα του Puma. Αυτός συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, με την μέση κατανάλωση να ανακοινώνεται στα 4,5 λίτρα/100 χλμ, σε κύκλο WLTP.

Κλείνοντας, η Ford παρουσίασε και το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, το οποίο συνδυάζεται με τον 1.000άρη EcoBoost των 125 ίππων. Η μέση κατανάλωση για το σύνολο ανακοινώνεται στα 6,0 λίτρα/100 χλμ, σε κύκλο WLTP.

Ως τελευταίο νέο, η Ford ανακοίνωσε σήμερα ότι μέσα στο 2020 θα δούμε το νέο Puma ST, κάτι το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Tο μοντέλο θα φορά τον 1.500άρη EcoBoost κινητήρα του Fiesta ST, απόδοσης 200 ίππων και 290 Nm ροπής.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων μεταφέροντας την κίνηση στον εμπρός άξονα, με το μοντέλο να προσφέρεται και με προαιρετικό μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Εξαιτίας του επιπλέον βάρους, σε σχέση με το Fiesta ST, η Ford ανακοινώνει ότι για το 0-100 χλμ/ώρα θα χρειάζεται 6,5 δευτ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...