Αυτή είναι η νέα BMW M4

Σχετικά άρθρα

Διαρροών συνέχεια για τη νέα M4, καθώς λίγες ώρες μετά την χθεσινοβραδινή διαρροή του εμπρός προφυλακτήρα, βλέπουμε τωρα μια φωτογραφία της Μ έκδοσης της δεύτερης γενιάς της Σειράς 4. Τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου αναμένεται να γίνουν τους προσεχείς μήνες, και η κυκλοφορία της να ξεκινά από τις αρχές του επόμενου έτους.

Από την φωτογραφία δεν προκύπτει κάποια έκπληξη, με τα μεγάλα “νεφρά” να πλαισιώνονται από τους αεραγωγούς για την ψύξη του κινητήρα και των φρένων. Στα άκρα του υπάρχουν δύο κάθετες εισαγωγές, τις οποίες η BMW ονομάζει “air curtains” και βελτιώνουν την αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Τέλος, διακρίνονται δύο εσοχές στο καπό, οι οποίες μάλλον είναι για αισθητικούς λόγους, καθώς και τα φαρδύτερα φτερά εμπρός/πίσω.

Μηχανικά, η νέα M4 θα φορά τον S58 3,0-λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα και θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, απόδοσης 450, 480 και 510 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...