H Lexus αναβάλει τα αποκαλυπτήρια του IS, που ήταν να γίνουν σε 3 ημέρες

Σχετικά άρθρα

Την πρώτη μέρα του τρέχοντος μήνα, η Lexus έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία της νέας γενιάς του IS, ώστε να το παρουσιάσει στις 9 Ιουνίου. Ωστόσο πριν λίγες ώρες, η premium ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε ότι αναβάλει τα ψηφιακά αποκαλυπτήρια του μοντέλου, χωρίς να διευκρινίζει το λόγο για αυτήν την απόφαση, παρά να αρκείται να αναφέρει ότι το έκανε, λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη παγκόσμια κατάσταση.

Με την ανακοίνωση της παρουσίασης του νέου IS την 1η Ιουνίου, σημαίνει ότι ο λόγος που η Lexus αποφάσισε να αναβάλλει την παρουσίαση του μοντέλου δεν είναι η πανδημία του νέου κορωνοϊού, αλλά πιθανότατα οι αναταραχές και η αστάθεια που επικρατεί στις Η.Π.Α. τις τελευταίες εβδομάδες, ως επακόλουθο της δολοφονίας του George Floyd.

To νέο IS δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, με τις πληροφορίες για το νέο μοντέλο να είναι συγκεχυμένες, καθώς άλλες πηγές αναφέρουν ότι θα βασίζεται στη πλατφόρμα της σημερινής γενιάς, με τους μηχανικούς της εταιρίας να προχωρούν σε ορισμένες αναβαθμίσεις της, ενώ άλλες λένε ότι θα υιοθετήσει τη νέα TNGA-L πλατφόρμα.

Μηχανικά θα συναντάμε την ίδια γκάμα κινητήρων που υπάρχει διαθέσιμη σήμερα στο μοντέλο. Έτσι το νέο IS θα προσφέρεται με τον 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 244 ίππων με 350 Nm ροπής, όπως και με τον V6 3,5-λίτρων απόδοσης 264 ίππων με 320 Nm ροπής και 315 ίππων με 375 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...