Τον περασμένο Νοέμβριο η Mini παρουσίασε το John Cooper Works GP, η παραγωγή του οποίου θα περιοριστεί στις 3.000 μονάδες και η τιμή του στην Ελλάδα ξεκινά από τα 53.790 ευρώ. Σήμερα, όμως, η βρετανική εταιρία μας δείχνει το GP Pack, το οποίο είναι διαθέσιμο για το “απλό” JCW και προσθέτει λίγο από την αίγλη της άκρως σκληροπυρηνικής έκδοσης.

Το Mini John Cooper Works GP Pack διαθέτει αισθητικές προσθήκες και ξεχωρίζει εξωτερικά από το γκρι (Racing Grey) χρώμα, που συνδυάζεται με την ασημί (Melting Silver) οροφή, την αεροτομή και τους καθρέφτες. Ακόμα υπάρχουν όμορφες λεπτομέρειες, όπως η εισαγωγή αέρα στο καπό, τα πλαίσια των φωτιστικών σωμάτων, τα λογότυπα, οι χειρολαβές και η τάπα βενζίνης που είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα, ενώ οι 18άρες ζάντες φέρουν πλέον το έμβλημα GP στο κέντρο, και το σχέδιο τους μοιάζει αρκετά με αυτές του GP.

Συνεχίζοντας, τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι σκουρόχρωμα, ενώ φιμέ είναι τα τρία πίσω τζάμια. Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε τιμόνι με επένδυση Waknappa Leather και κόκκινες ραφές, σπορ καθίσματα με επένδυση Leather Dinamica και το έμβλημα GP στα πατάκια, στα 3D-Printed paddles στο τιμόνι και στα μαρπσιέ. Στον επιπλέον εξοπλισμό, συναντάμε λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο με επένδυση από carbon και Alcantara.

Μηχανικά, δεν αλλάζει κάτι και κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός 2,0-λιτρος turbo κινητήρας, απόδοσης 231 ίππων, που συνδυάζεται είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με το αυτόματο 8 σχέσεων.