Επίσημο: Mini John Cooper Works facelift

Σχετικά άρθρα

Η MINI στις αρχές του χρόνου παρουσίασε τα ανανεωμένα 3πορτα, 5πορτα και cabrio μοντέλα της, τα οποία είναι διαθέσιμα από το καλοκαίρι και στην χώρα μας. Πριν λίγα λεπτά, όμως, η βρετανική εταιρία παρουσίασε το ανανεωμένο John Cooper Works στην 3πορτα και cabrio εκδοχή του.

Οι πιο δυνατές εκδόσεις της γκάμας του Mini εφοδιάζονται με νέο φίλτρο στην εξάτμιση, ούτως ώστε να συμμορφώνονται με τους νέους Euro 6d-TEMP κανονισμούς και να παιρνούν τις δοκιμές του WLTP. Η Mini δηλώνει ότι το νέο φίλτρο σωματιδίων έχει ενσωματωθεί στην εξάτμιση κατά τρόπο που να επιτρέπει τον χαρακτηριστικό ήχο να ακούγεται μέσα και έξω από το όχημα.

Ο 2.0-λιτρος τετρακύλινδρος TwinPower Turbo κινητήρας βενζίνης συνεχίζει να αποδίδει 231 άλογα, χωρίς να γίνεται αναφορά για τη ροπή του. Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 6.3 δευτ., με την ανοιχτή έκδοση να είναι 0.3 δευτ. πιο αργό.

Όταν ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, το hatchback εκπέμπει 158-157 γρ/χλμ. CO2, ενώ το convertible 162-161 γρ./χλμ. ανάλογα με τον εξοπλισμό. Με το προαιρετικό 8-τάχυτο Steptronic αυτόματο κιβώτιο, οι εκπομπές για το πρώτο πέφτουν στα 142-140 γρ./χλμ και στα 148-145 γρ./χλμ για το ανοιχτό “πυραυλάκι”.

Το ανανεωμένο John Cooper Works (hatchback και convertible) θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από 18 Ιανουαρίου 2019, με την παραγωγή του να ξεκινά τον ερχόμενο Μάρτιο του και οι παραδόσεις να γίνονται λίγες ημέρες αργότερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Mini Aceman

Η Mini παρουσίασε επίσημα το Aceman, το νέο της μικρό, αμιγώς ηλεκτρικό crossover που μοιράζεται μεγάλο μέρος των μηχανικών του μερών με το νέο...

Αυτό είναι το Mini Aceman

Στα τέλη του επόμενου μήνα και στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου στο Πεκίνο (Auto China), που θα ανοίξει τις πύλες της στις 24 Απριλίου,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Mini Cooper στην Οξφόρδη

H Mini ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε η παραγωγή της νέας, πέμπτης γενιά του Cooper στο "σπίτι" της βρετανικής μάρκας, στο εργοστάσιο της Οξφόρδης. Στην ειδική...