Αυτή η BMW 740i του 1992 πέρασε 23 χρόνια κλεισμένη σε γκαράζ

Σχετικά άρθρα

Η ιστορία της συγκεκριμένης BMW 740i (E32) είναι ιδιαίτερη. Παραγγέλθηκε από έναν Άγγλο, αλλά αυτός απεβίωσε προτού το αυτοκίνητο παραδοθεί σε αυτόν. Ο αντιπρόσωπος αποφάσισε να κρατήσει το αυτοκίνητο στη περίπτωση που το διεκδικήσουν οι κληρονόμοι του θανόντος και το αυτοκίνητο βρισκόταν παρκαρισμένο για 23 χρόνια σε ένα θερμαινόμενο χώρο, όταν το 2015 ο νυν ιδιοκτήτης του αποφάσισε να το αγοράσει.

Από τότε, το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 776 χιλιόμετρα και σήμερα βρίσκεται στη Πολωνία. Περιττό να αναφέρω πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με τον V8 4,0-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 286 άλογα με 400 Nm ροπής και να συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς.

Το αυτοκίνητο φορά τα εργοστασιακά ελαστικά και αναζητά νέο ιδιοκτήτη, με την εταιρία που έχει αναλάβει την πώληση του να ζητά το ποσό των 125.000 Ζλότι Πολωνίας (28.125 ευρώ).

Διάβασε επίσης

Ολοκαίνουργια BMW 7-Series του 1997 βρισκόταν μέσα σε μια φούσκα για χρόνια και αναζητά νέο ιδιοκτήτη

Διάβασε ακόμη

Πωλείται για 74.950 ευρώ ένα Audi V8 του 1990 με μόλις 218 χλμ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...