BMW και Daimler παγώνουν τη συνεργασία τους για ανάπτυξη αυτόνομης οδήγησης

Σχετικά άρθρα

Πριν σχεδόν από έναν χρόνο η BMW και Daimler επέκτειναν την μεταξύ τους συνεργασία και ανακοίνωσαν πως υπέγραψαν μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση προκειμένου να αναπτύξουν από κοινού αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 4.

Σήμερα οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν πως παγώνουν την συνεργασία τους για ανάπτυξη αυτόνομης οδήγησης, λέγοντας πως “ο χρόνος δεν είναι ο σωστός για την επιτυχή υλοποίηση της συνεργασίας τους”.

Οι δύο εταιρίες δηλώνουν πως πλέον είναι ελεύθερες να συνεργαστούν με άλλες εταιρίες πάνω στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης, αναλόγως τις ανάγκες που προκύπτουν, ενώ αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστούν στο μέλλον.

Στις σχετικές ειδήσεις η VW, μέσω του Christian Senger, μέλος του διοικητικού της συμβουλίου, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών, πως βρίσκεται σε συνομιλίες με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, για την κοινή ανάπτυξη ενός λειτουργικού συστήματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...