Η Cadillac έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video ενός ηλεκτρικού concept, ανακοινώνοντας ότι αυτό θα παρουσιαστεί στις 6 Αυγούστου. Το ονομάζει Lyriq, και ως “show car” θα μας δείχνει πως θα μοιάζει ένα επερχόμενο μοντέλο παραγωγής.

Η Cadillac δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, παρά μόνο αρκέστηκε να δηλώσει ότι το Lyriq θα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για την εταιρία, με αυτό να είναι πλήρως ηλεκτρικό και θα επαναπροσδιορίζει τα όρια της κινητικότητας και της συνδεσιμότητας.

To Lyriq είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στις 2 του Απρίλη, αλλά λόγω του κορωνοϊού η παρουσίαση του μοντέλου αναβλήθηκε. Το ηλεκτρικό crossover της Cadillac θα διαθέτει μια τεράστια οθόνη 34″ στο κέντρο του ταμπλό, με τις ζάντες του αυτοκινήτου να είναι 22″.

Οι πόρτες θα ανοίγουν και θα κλείνουν αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται “κρυμμένο” πάνω στις πόρτες, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες. Βασίζεται στη νέα BEV3 πλατφόρμα της GM, με το Cadillac Lyriq να προσφέρει αυτονομία σχεδόν 640 χιλιομέτρων.