Η Ferrari θα έχει έτοιμες αναβαθμίσεις στην Ουγγαρία

Σχετικά άρθρα

Ο Mattia Binotto δήλωσε πως η Ferrari δεν έχει έτοιμες τις αναβαθμίσεις που ετοιμάζει και έτσι θα τρέξει στους πρώτους δύο αγώνες στην Αυστρία, με το ίδιο αυτοκίνητο που είχε στις τελευταίες χειμερινές δοκιμές, με το νέο πακέτο να είναι έτοιμο στο GP της Ουγγαρίας, στο 3ο Grand Prix της σεζόν.

Σύμφωνα με τον Binotto, τα αποτελέσματα των χειμερινών δοκιμών έδειξαν πως αεροδυναμική της SF1000 δεν λειτουργεί όπως ήθελε η Ferrari και έτσι αναγκάστηκαν να αλλάξουν σχεδόν τα πάντα πάνω στο μονοθέσιο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το αυτοκίνητο θα έχει την ίδια διαμόρφωση που είχε και στις τελευταίες δοκιμές της Βαρκελώνης. Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα των δοκιμών μας οδήγησε να κάνουμε μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης σε ότι αφορά την ανάπτυξη, ειδικά στο αεροδυναμικό κομμάτι.

Θα ήταν αντιπαραγωγικό αν συνεχίζαμε στην αρχική κατεύθυνση, γιατί τότε δεν θα πετυχαίναμε τους στόχους μας. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να καταλήξουμε σε ένα νέο πρόγραμμα, εξετάζοντας ολόκληρο το μονοθέσιο, γνωρίζοντας ότι δεν θα ήταν όλα έτοιμα για τον πρώτο αγώνα, λόγω των περιοριστικών μέτρων που πάρθηκαν εξαιτίας του κορωνοϊού. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τις ενημερώσεις στον τρίτο αγώνα στις 19 Ιουλίου στο Hungaroring. Έχουμε εργαστεί 5,5 εβδομάδες πάνω στο νέο πακέτο.

Ωστόσο, η Ferrari δεν έχει εγκαταλείψει το τρέχον αεροδυναμικό πακέτο και ο Binotto είναι πεπεισμένος ότι το καταλαβαίνει καλύτερα από ό, τι στο παρελθόν.

Πέρα από την πραγματική εξέλιξη του ίδιου του μονοθεσίου, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε εργαστεί πολύ για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά του, με εργασίες προσομοίωσης και με τη βοήθεια των οδηγών μας και πιστεύω ότι αυτό θα αποδείξει την αξία του στην Αυστρία.

Γνωρίζουμε ότι, προς το παρόν, δεν έχουμε το γρηγορότερο πακέτο. Το γνωρίζαμε πριν πάμε στη Μελβούρνη και αυτό δεν έχει αλλάξει. Ωστόσο η πίστα του Spielberg έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από το Montmelo και οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ υψηλότερες από αυτές του Φεβρουαρίου.

Στην Αυστρία, πρέπει να προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε ευκαιρία και στη συνέχεια, στην Ουγγαρία, με το νέο πακέτο θα μπορέσουμε να δούμε που είμαστε σε σχέση με τους υπόλοιπους, λαμβάνοντας υπόψη μας και τις αναβαθμίσεις που θα φέρουν και αυτοί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα