Nissan Magnite Concept

Σχετικά άρθρα

Η Nissan παρουσίασε το Magnite Concept, ένα πρωτότυπο crossover που μας δείχνει το πως θα μοιάζει ένα νέο συμπαγές crossover μοντέλο που θα πωλείται στην αγορά της Ινδίας, το οποίο αρχικά ήταν σχεδιασμένο να κυκλοφορήσει με τα σήματα της Datsun, αλλά λόγω του εξορθολογισμού των δραστηριοτήτων της, τελικά θα κυκλοφορήσει με τα σήματα της Nissan.

Το B-SUV θα κατασκευάζεται στο τοπικό εργοστάσιο της Nissan στην Ινδία. Το μήκος του θα είναι μικρότερο από 4 μέτρα και θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Ford EcoSport, Hyundai Venue, Tata Nexon και Maruti Suzuki Vitara Brezza. Θα βασίζεται στη πλατφόρμα CMF-A και κίνηση θα παίρνει από έναν turbo τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.000 κ.εκ απόδοσης 95 ίππων που θα συνδυάζεται είτε με ένα πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Διαθέσιμος και ένας ατμοσφαιρικός τρικύλινδρος 1.000άρης κινητήρας βενζίνης απόδοσης 72 ίππων που θα συνδυάζεται είτε με ένα πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με ένα αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...