Ford Tourneo και Transit Connect Active

Σχετικά άρθρα

Τις Active εκδόσεις των Tourneo και Transit Connect παρουσιάζει η Ford με τα μοντέλα να προσφέρονται με προαιρετικό μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD), με αυξημένη απόσταση από το έδαφος (2,4 εκατ. μπροστά και 0,9 εκατοστά πίσω), ενώ στο εσωτερικό τους συναντάμε νέες επενδύσεις και προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και υποστήριξης του οδηγού, όπως Intelligent Speed Limiter, Pre-Collision Assist με Active Braking, Side Wind Stabilisation, καθώς και το Active Park Assist.

Για τη μεταφορά ογκώδους εξοπλισμού – από σχάρες ποδηλάτων και κανό μέχρι επαγγελματικά εργαλεία – τα νέα Tourneo Connect Active και Transit Connect Active διαθέτουν ράγες οροφής στο στάνταρ εξοπλισμό τους, ενώ φέρουν προστατευτικά καλύμματα εμπρός, πίσω και περιμετρικά, ζάντες 17″ και νέα μάσκα.

Μηχανικά προσφέρονται με τον 1.500άρη EcoBlue diesel κινητήρα απόδοσης 100 ή 120 ίππων, που συνδυάζεται είτε με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...