Βελτιωμένο Tesla Model 3 από την Unplugged Performance θα τρέξει στο Pikes Peak

Σχετικά άρθρα

Η Unplugged Performance ανακοίνωσε ότι θα τρέξει στην φετινή ανάβαση του Pikes Peak με ένα βελτιωμένο Tesla Model 3, και οδηγό τον επαγγελματία Randy Pobst.

O αμερικάνικος βελτιωτικός οίκος, με έδρα τη Βόρεια Καλιφόρνια, ειδικεύεται στα μοντέλα της Tesla, και πήγε πρόσφατα στην πίστα Buttonwillow Raceway για να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης.

Το Model 3 σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:53,27 και έγινε το καλύτερο “time attack Tesla” στον κόσμο και το ταχύτερο Tesla που έχει γυρίσει ποτέ στην συγκεκριμένη πίστα. Για αντιπαραβολή, η Porsche 911 GT3 RS (991) έχει γράψει 1:54,50, ενώ η McLaren 675LT 1:52.00.

Το πακέτο της Unplugged Performance για το Model 3 ονομάζεται Ascension-R και κοστολογείται στα 35.000 δολάρια. Αυτό διαθέτει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, μεγαλύτερα φρένα, coilovers αναρτήσεις, με τις αλλαγές να ολοκληρώνονται με τις νέες σφυρήλατες ζάντες και την διακριτική πίσω αεροτομή.

Το φετινό Pikes Peak θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου.

Δες ακόμα

Βελτιωμένο Tesla Model 3 κάνει ίδιο χρόνο με την McLaren F1 στη πίστα της Tsukuba

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...