Ferrari: Δε σαμποτάρουμε τον Sebastian Vettel

Σχετικά άρθρα

O Mattia Binotto στο περιθώριο του Ισπανικού GP απέρριψε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Ferrari σαμποτάρει την απόδοση του Sebastian Vettel.

Η απάντησή μου είναι πολύ απλή: Δεν σαμποτάρουμε την απόδοση του Seb γιατί χρειαζόμαστε το ταλέντο του. Τον χρειαζόμαστε για την επιτυχία μας. Για να κερδίσουμε περισσότερους βαθμούς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατασκευαστών χρειαζόμαστε δύο επιτυχημένους οδηγούς. Ο Sebastian είχε και έχει την πλήρη υποστήριξη της Ferrari. Κατανοώ ότι πολλά έχουν γραφτεί στη Γερμανία σχετικά με εικαζόμενες εντάσεις μεταξύ αυτού και της ομάδας. Αλλά αυτό είναι εντελώς ανοησία.

Επίσης έδωσε τέλος στις φήμες που θέλουν τον Vettel να αποχωρεί από την Ferrari πριν από το τέλος της σεζόν, όταν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Ενώ όλοι γνωρίζουν πως είναι η τελευταία του σεζόν στη Ferrari, τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ομάδας συμπεριφέρονται εντελώς ευγενικά. Η ατμόσφαιρα είναι θετική, παρά τη δύσκολη κατάσταση.

Να θυμίσω πως στο προηγούμενο GP, ο Vettel έκραξε την Ferrari για τη στρατηγική της.

Διάβασε ακόμη

Ο Vettel έκραξε την Ferrari για την στρατηγική της. Ο Binotto λέει πως φταίει ο Vettel

ΠηγήBild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...