Η Cadillac έδωσε μια φωτογραφία από το εσωτερικό των Blackwing εκδόσεων των CT4-V και CT5-V και από αυτή βλέπουμε πως τα μοντέλα θα έχουν τελική ταχύτητα 200 μιλίων/ώρα (322 χλμ/ώρα).

Τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing θα προσφέρονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με τα δύο μοντέλα να αντιπροσωπεύουν το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η εταιρία, όσον αφορά τις επιδόσεις και την ευχαρίστηση του οδηγού. Ακόμα, τα δυο Blackwing μοντέλα θα διαθέτουν αλλαγές στο πλαίσιο και προηγμένη τεχνολογία στα συστήματα ελέγχου και των κινητήρων τους.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι κινητήρα θα έχουν κάτω από το καπό τους τα μοντέλα, με τις φήμες να θέλουν το CT5-V Blackwing να αποδίδει 650 άλογα.

Η Cadillac είχε προγραμματίσει να βγάλει στην αγορά τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing φέτος το καλοκαίρι, αλλά εξαιτίας της κρίσης που πλήττει την αγορά ο νέος κορωνοϊός, το λανσάρισμα τους θα καθυστερήσει περίπου ένα εξάμηνο. Άρα, τα δύο μοντέλα αναμένονται προς το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του επόμενου.