Volkswagen Caddy California

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen προσφέρει πλέον στην αγορά και την California έκδοση του Caddy. Πρόκειται για την έκδοση που μετατρέπει το Caddy σε μικρό “τροχόσπιτο”, με το κρεβάτι του να έχει μήκος 2 μέτρων, με την γυάλινη οροφή να καλύπτει 1,4 τ.μ.

Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από καρέκλες και τραπέζι κάμπινγκ, ενώ στο πίσω μέρος του θα μπορεί να προσαρμοστεί και μια μεγάλη σκηνή. Έχει μήκος 4.501 mm και προσφέρεται και σε έκδοση με μακρύ μεταξόνιο, με το μήκος αυτής να αγγίζει τα 4.853 mm.

Κίνηση παίρνει από μια γκάμα κινητήρων πετρελαίου απόδοσης από 75 έως 122 ίππων, αλλά και από έναν βενζινοκινητήρα 116 ίππων. Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού το μοντέλο θα εξοπλίζεται με τα Travel Assist, Side-Assist και Rear Traffic Alert.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...