Ford: Το ηλεκτρικό F-150 θα είναι το ταχύτερο και ισχυρότερο F-150 όλων των εποχών

Σχετικά άρθρα

Η Ford ανακοίνωσε σήμερα πως επενδύει 700 εκατ. δολάρια στο Rouge εργοστάσιο της στο Dearborn, προκειμένου αυτό να εκσυγχρονιστεί για να μπορεί να κατασκευάζει το ηλεκτρικό F-150, παράλληλα με τις εκδόσεις με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Σύμφωνα με την Ford, το ηλεκτρικό F-150 θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες που θα κάνουν το μοντέλο το ταχύτερο και ισχυρότερο F-150 που κατασκευάστηκε ποτέ. Μπορεί η Μπλε Οβάλ εταιρία να μην αποκάλυψε το πόσα άλογα θα παράγει το F-150 EV, αλλά είναι βέβαιο πως θα αποδίδει περισσότερα από τα 450 του F-150 Limited με τον V6 Ecoboost κινητήρα.

Το ηλεκτρικό F-150 θα μπορεί να λειτουργήσει και ως γεννήτρια, παρέχοντας με ισχύ ηλεκτρικές συσκευές, θα δέχεται over-the-air αναβαθμίσεις, με τον μπροστινό χώρο αποσκευών (frunk), λόγω της απουσίας του κινητήρα εσωτερικής καύσης, να είναι χωρητικότητας αρκετών λίτρων. Το ηλεκτρικό F-150 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα του 2022.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Ford έκανε γνωστό πως η ευρωπαϊκή έκδοση του Mustang Mach-E θα διαθέτει βελτιώσεις στο σύστημα ανάρτησης, στο σύστημα διεύθυνσης και κίνησης, έχοντας άλλες ρυθμίσεις στα αμορτισέρ, στα ελατήρια και στις αντιστρεπτικές δοκούς, προκειμένου να ανταποκρίνεται στους ευρωπαϊκούς δρόμους, οι οποίοι σε σχέση με τους αμερικάνικους διαθέτουν περισσότερες στροφές, είναι στενότεροι και έχουν υψηλότερα όρια ταχύτητας.

Το Mustang Mach-E θα προσφέρει αυτονομία έως και 610 χλμ ανά φόρτιση, με την μπαταρία του, όταν φορτίζει με ταχυφορτιστή της Ionity, να αποκτά αυτονομία 119 χλμ μέσα σε 10 λεπτά φόρτισης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...