Νέο Nissan GT-R το 2023

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τον Ivan Espinosa, αντιπρόεδρος του παγκόσμιου σχεδιασμού προϊόντων της Nissan, η εταιρία δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει στο νέο GT-R, εξετάζοντας όλες τις τεχνολογίες που προσφέρονται σήμερα στην αγορά, προκειμένου να διασφαλίσει ότι το επόμενο GT-R θα είναι ένα από τα πιο ικανά και ολοκληρωμένα αυτοκίνητα επιδόσεων στον πλανήτη.

Όπως δήλωσε:

Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ρευστά, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, διερευνούμε διαφορετικά πράγματα και θα ανακοινώσουμε κάτι όταν είμαστε έτοιμοι.

Ο στόχος του επόμενου GT-R είναι να είναι και πάλι μια πολύ αξιόπιστη μηχανή απόδοσης, όπως και το τρέχον GT-R ακόμα και μετά από μερικά χρόνια στην αγορά.

Το GT-R R35 είναι ακόμα ένα πολύ αξιόπιστο, εξαιρετικά γρήγορο, εξαιρετικά καλό αυτοκίνητο για οδήγηση και θα παραμείνουμε πιστοί σε αυτό.

Το GT-R, μαζί με το Z και το Patrol, είναι ίσως τα τρία πιο εμβληματικά και αντιπροσωπευτικά μοντέλα της Nissan, που έχουν μια βαθιά ιστορία μέσα στην εταιρεία. Για αυτά τα μοντέλα εξετάζουμε συνεχώς πώς, πότε και τι πρέπει να κάνουμε μαζί τους.

Φήμες θέλουν το νέο GT-R να κυκλοφορεί το 2023 και να είναι υβριδικό, έχοντας σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας (KERS), εμπνευσμένο από το αγωνιστικό GT-R LM Nismo του Le Mans.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...