Nissan Re-Leaf Concept

Σχετικά άρθρα

Η Nissan έχει μετατρέψει ένα Leaf σε όχημα έκτακτης ανάγκης που μπορεί να παρέχει ρεύμα σε ιατρικό εξοπλισμό, σε επικοινωνίες, σε φώτα και σε εργαλεία μετά από φυσικές καταστροφές. Το Nissan Re-Leaf Concept είναι ουσιαστικά ένα κινητό τροφοδοτικό με ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας, διαθέτοντας τρεις αδιάβροχες πρίζες 110V και 230V.

Η εταιρία αναφέρει πως το Re-Leaf Concept μπορεί να παρέχει με ενέργεια ένα μέσο ευρωπαϊκό νοικοκυριό για περίπου έξι ημέρες ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία ενός ηλεκτρικού κομπρεσέρ, ενός ανεμιστήρα πίεσης, ενός ιατρικού αναπνευστήρα εντατικής θεραπείας ή ενός προβολέα 100 watt για 24 ώρες.

Το Nissan Re-Leaf Concept απόκτησε νέο bodykit, LED φώτα ασφαλείας στην οροφή, με την απόσταση από το έδαφος να αυξήθηκε κατά 7 εκατοστά, φτάνοντας τα 22,5 εκατοστά, με το μπροστά μετατρόχιο να έχει αυξηθεί κατά 9 εκατοστά και το πίσω κατά 13 εκατοστά. Διαθέτει λασπωτήρες, φουσκώματα στα φτερά και ζάντες 17″ με ελαστικά παντός εδάφους.

Στις σχετικές ειδήσεις η Nissan προσφέρει πλέον Nismo αξεσουάρ στα Frontier, Titan και Xterra, όπου ανάμεσά τους συναντάμε επιπλέον LED φώτα, βαρούλκο, νέα ανάρτηση, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και άλλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...