Δεν είναι τυχαίο που το Nissan Stagea έχει το προσωνύμιο “Skyline wagon”. Το παρατσούκλι το κέρδισε χάρη στην ομοιότητα που είχαν ορισμένες εκδόσεις με το Nissan GT-R στα μηχανικά μέρη αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου να το μετατρέψει και αισθητικά σε Skyline Wagon.

Όπως γράφει η αγγελία, το αυτοκίνητο ξεκίνησε τη ζωή του ως ένα ταπεινό Nissan, αλλά “χτίστηκε” από τα θεμέλια. Ολόκληρο το drivetrain προέρχεται από κάποιο R34 GT-R, ήτοι κάτω από το καπό υπάρχει ο RB26DETT κινητήρας, που αποδίδει πάνω από 450 άλογα. Διαθέτει πολλά περιφερειακά της HKS, NISMO και Greddy, όπως μπάρες θόλων, μπεκ, turbos, wastegate, πολλαπλή εισαγωγής, κλπ.

Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του θρυλικού ATTESA συστήματος τετρακίνησης, με την μετάδοση και το 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο να προέρχονται από το R33 GT-R. Στο εσωτερικό διακρίνεται το τιμόνι της Nardi, τα καθίσματα της Bride και ο λεβιές ταχυτήτων της Nismo.

Το αμάξωμα “μαζεύτηκε” από τυχόν βαθουλώματα και γρατζουνιές και βάφτηκε, και φορά το bodykit της Masa Motorsport, ενώ πατά σε σφυρήλατες 19άρες ζάντες της Rays. Γενικά, για να μην τα πολυλογώ, δεν υπάρχει τομέας που να μην έχει βελτιωθεί.

Το R34 Stagea της αγγελίας είναι απολύτως νόμιμο, και έχει διανύσει περίπου 139.391 χιλιόμετρα. Η αγγελία αναφέρει ότι το ποσό για να το αποκτήσει κάποιος φτάνει τα 149.999 δολάρια.