Το Magnite παρουσίασε σήμερα η Nissan. Πρόκειται για ένα συμπαγές crossover μοντέλο που θα πωλείται από το 2021 στην αγορά της Ινδίας, εκεί όπου και θα κατασκευάζεται.

Το μήκος του είναι μικρότερο από 4 μέτρα και τοποθετείται απέναντι από τα Ford EcoSport, Hyundai Venue, Tata Nexon και Maruti Suzuki Vitara Brezza. Βασίζεται στη πλατφόρμα CMF-A και κίνηση παίρνει από έναν turbo τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.000 κ.εκ απόδοσης 95 ίππων που συνδυάζεται είτε με ένα πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Διαθέσιμος και ένας ατμοσφαιρικός τρικύλινδρος 1.000άρης κινητήρας βενζίνης απόδοσης 72 ίππων που συνδυάζεται είτε με ένα πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με ένα αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Στο εσωτερικό συναντάμε οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8″, υποστήριξη Apple Carplay και Android Auto, με τον πίνακα οργάνων να αποτελείται από ψηφιακή οθόνη 7″.

Το αυτοκίνητο διαθέτει 20,5 εκατοστά απόσταση από το έδαφος, φέρει τεχνολογία Hill Start Assist, ένθετα ασημί χρώματος στον εμπρός αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα, καθώς και λειτουργικές ράγες οροφής.