Φαίνεται ότι η διαμάχη περί εμπορικών σημάτων με έναν μειοψηφικό μέτοχό της, την GP Infinitas GmbH (εταιρία πίσω από τον βελτιωτικό οίκο G-Power) θεωρείται λήξαν και η εταιρία μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί και πάλι το όνομα της, G-Power, και με αφορμή αυτό μας παρουσιάζει την G5M Hurricane RR.

Το πιο ακραίο πακέτο αναβάθμισης για τη BMW M5 (F90), αποτελεί εξέλιξη του Hurricane RS που παρουσίασε η εταιρία τον περασμένο Απρίλιο. Η G-Power τοποθετεί νέα σφυρήλατα πιστόνια, τα οποία είναι ελαφρύτερα και πιο ανθεκτικά.

Μαζί με την τοποθέτηση δύο νέων turbo, νέας εξάτμισης τιτανίου, νέας εισαγωγής αέρα και νέο πρόγραμμα, ο 4,4-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρας αποδίδει πάνω από 900 άλογα και 1.050 Nm ροπή, με χρήση απλή βενζίνης. Στόχος του γερμανικού βελτιωτικού οίκου είναι η G5M Hurricane RR να γίνει το ταχύτερο sedan του κόσμου, ξεπερνώντας τα 400 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας.

Αισθητικά, το πακέτο περιλαμβάνει νέο καπό, το GP Venturi, το οποίο διαθέτει αεραγωγούς για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας από τον χώρο του κινητήρα. Ακόμα, υπάρχουν νέες σφυρήλατες ζάντες της G-Power, με διάμετρο 21 ίντσες που ντύνονται με ελαστικά της Michelin. Τέλος, το αυτοκίνητο διαθέτει αμορτισέρ KW Variant 4, ειδικά κατασκευασμένα για την G-Power.

Συνολικά, το κόστος του πακέτου αισθητικής και μηχανικής αναβάθμισης ανέρχεται σε €115.000.