Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Oliver Blume, o CEO της Porsche δήλωσε πως η υβριδική 911 θα εστιάζει στην απόδοση και όχι στην αποδοτικότητα, ενώ συμπλήρωσε πως δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της Porsche μια ηλεκτρική έκδοση της 911. Σύμφωνα με τον Blume:

Η 911 θα είναι διαθέσιμη και ως υβριδική. Αυτή θα είναι η ταχύτερη 911 στην γκάμα. Δεν θα έχει το επιπλέον βάρος των μπαταριών και θα είναι non-plug-in υβριδική. Έχουμε την εμπειρία για να το κάνουμε αυτό -απλά κοιτάξτε την αγωνιστική 919.

Η υβριδική 911 θα διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 400 Volt και θα είναι προσανατολισμένη στην απόδοση.

Η υβριδική 911 θα έχει τον ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο πάνω στο PDF 8-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων της ZF που αντέχει έως 800 Nm ροπής. Η μπαταρία θα βρίσκεται τοποθετημένη στο μπροστά μέρος, βελτιώνοντας την κατανομή βάρους της 911, με τον Blume να μην ξεκαθαρίζει αν η υβριδική 911 θα είναι ταχύτερη από την 911 Turbo S και την 911 GT2 RS.

Αναφορές θέλουν την υβριδική 911 να τοποθετείται πάνω από την 911 Carrera, έχοντας παρόμοιο υβριδικό σύστημα με αυτό της Panamera Turbo S E-Hybrid. Ο Blume πρόσθεσε:

H 911 θα διαθέτει κινητήρες εσωτερικής καύσης για πολύ καιρό ακόμη. Η 911 δεν θα συνδυαστεί με την καθαρή ηλεκτρική κινητικότητα της εταιρίας μιας και γι’αυτό ετοιμάζουμε ειδικά σχεδιασμένα αυτοκίνητα, όπως η Taycan. Υπάρχει χώρος στο μέλλον για ένα νέο σπορ αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα των σπορ μοντέλων μας.