Η Hyundai βρήκε τι μυρίζει άσχημα στο εσωτερικό του Palisade

Σχετικά άρθρα

H Hyundai ολοκλήρωσε την έρευνά της σχετικά με τις καταγγελίες που δέχτηκε από ιδιοκτήτες του Palisade, οι οποίοι ανέφεραν πως το εσωτερικό των αυτοκινήτων τους έχει μια δυσάρεστη οσμή.

Όπως αποδείχτηκε, αιτία της άσχημης μυρωδιάς είναι ένα ελάττωμα στην διαδικασία κατασκευής της επένδυσης της απομίμησης δέρματος στα προσκέφαλα των καθισμάτων στις εκδόσεις Limited και Calligraphy, που διαθέτουν Nappa δερμάτινες επενδύσεις.

Η εταιρία λέει πως το πρόβλημα λύνεται με την αφαίρεση της ταπετσαρίας από κάθε προσκέφαλο και ο ψεκασμός αυτών με χημικές ουσίες που εξουδετερώνουν την μυρωδιά. Επίσης ψεκασμός θα γίνει και μέσα στις οπές των καθισμάτων που στερεώνονται τα προσκέφαλα.

Εάν η μυρωδιά δεν φύγει μετά τον πρώτο ψεκασμό, θα ακολουθήσει και δεύτερος με άλλες χημικές ουσίες, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις η Hyundai θα αντικαταστήσει και τα επτά προσκέφαλα του αυτοκινήτου.

Η Hyundai αναφέρει πως έχει κάνει αλλαγές στην διαδικασία παραγωγής και έτσι από εδώ και στο εξής, όσα Palisade κατασκευάζονται δεν έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

ΠηγήCars.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...