Σύμφωνα με χθεσινή δήλωση του επικεφαλής της Haas, Guenther Steiner, o Romain Grosjean θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το στρατιωτικό νοσοκομείο της Μανάμα, της πρωτεύουσας του Μπαχρέιν, στο οποίο νοσηλεύεται μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο GP του Bahrain.

1

Ο Γάλλος έχοντας στο πλευρό του την επιστήμη, την τεχνολογία, το Halo, και λίγη τύχη βγήκε αλώβητος από το φλεγόμενο carbon monocoque cockpit της VF-20, έχοντας μόνο εγκαύματα ελαφριού βαθμού στα χέρια και στα πόδια.

2

Πριν λίγα λεπτά, ο Grosjean ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας την με το εξής κείμενο:

Ποτέ δεν πίστευα πως θα με έκαναν χαρούμενο κάποια squats. Το σώμα μου αναρρώνει καλά από τη σύγκρουση, ελπίζω το ίδιο και για τα εγκαύματα στα χέρια μου. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας.

ΥΓ: Παραμένω αργός στο να γράφω μηνύματα.

3

O Grosjean δεν θα τρέξει στο προσεχές GP του Sakhir, και στόχος του είναι να προλάβει το Grand Prix του Abu Dhabi, την επόμενη εβδομάδα (11-13 Δεκεμβρίου), που δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο του στη Formula 1.