Σχεδιαστής της BMW είναι “ok” με όσους θέλουν να αλλάξουν την γρίλια της νέας 4άρας

Σχετικά άρθρα

Η BMW έχει δεχτεί έντονη κριτική σχετικά με την απόφασή της να τοποθετήσει τεράστιες γρίλιες σε αρκετά νέα της μοντέλα, όπως η 4-Series, X7, 7-Series, M3, M4 και iX.

Ο Christopher Weil, ο επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού της γερμανικής εταιρίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ρωτήθηκε για το εάν ο ίδιος υποστηρίζει την απόφαση ορισμένων ιδιοκτητών αυτοκινήτων της BMW να αλλάξουν την γρίλια με μια μικρότερη, μιας και αρκετοί βελτιωτικοί οίκοι προσφέρουν τέτοιες λύσεις.

Όπως είπε ο Weil:

Μπορεί κανείς να παραμετροποιήσει την BMW του όπως επιθυμεί. Να βάλει νέες ζάντες, ακόμη και να αλλάξει την γρίλια και τους προφυλακτήρες. Αυτό είναι “ok” από εμένα. Νομίζω πως είναι cool.

Μου αρέσει η ιδέα της παραμετροποίησης. Την βλέπουμε κυρίως κόσμο της μοτοσυκλέτας όπου υπάρχει μεγάλη παραμετροποίηση. Αλλά αν άνθρωποι σκέφτονται πως “μπορούμε να βελτιώσουμε ένα αυτοκίνητο, μπορούμε να το κάνουμε διαφορετικό” ή να διακοσμήσουν το αυτοκίνητό τους με τα δικά τους θέλω, φυσικά και πρέπει να το κάνουν.

Είναι παράξενο να βλέπεις ένα υψηλόβαθμο στέλεχος μιας από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου να μιλά ανοικτά για την aftermarket σκηνή, αφού οι περισσότεροι αποφεύγουν να το κάνουν.

Ο Weil υπερασπίστηκε και αυτός τον σχεδιασμό της νέας 4άρας, λέγοντας πως οι φωτογραφίες και τα video την αδικούν, προτρέποντας τον κόσμο να πάει να δει από κοντά στο αυτοκίνητο και τότε θα διαπιστώσει πως ο σχεδιασμός του θα του αρέσει. Όπως τονίζει ο Weil, το να ωθεί κανείς τον σχεδιασμό του αυτοκινήτου στα όρια, είναι καλό πράγμα.

Διάβασε επίσης

Η Prior Design τοποθετεί μικρή γρίλια στη νέα BMW M4

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BMW M2 CSL από την Alpha-N Performance

Η Alpha-N Performance πρόλαβε την BMW και παρουσίασε την CSL έκδοση της νέας γενιάς της M2. Στιλιστικά η εταιρία τοποθετεί στην Μ2 νέο bodykit...

Αυτό είναι το BMW Vision Neue Klasse X Concept

Αυτό είναι το Vision Neue Klasse X Concept, το νέο πρωτότυπο της BMW που θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μας δείχνουν το...

Τα ηλεκτρικά θα κοστίζουν λιγότερο από αυτά με κινητήρες εσωτ. καύσης το 2027, αλλά θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής

Το κόστος κατασκευής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμένει η Ford και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Gartner, μιας αμερικανικής εταιρείας τεχνολογικής...
Autoblog.gr