Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής της Manchester United, Benjamin Mendy πιάστηκε να οδηγεί την Lamborghini Aventador SVJ του χωρίς να είναι ασφαλισμένη, με την αστυνομία να κατάσχει το ιταλικό supercar και πλέον αυτό να ενδέχεται να καταστραφεί στη πρέσα, εάν ο Mendy δεν καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα.

Η Aventador του Mendy δεν είναι η μόνη που ενδέχεται να καταστραφεί μιας και η αστυνομία του Stechford, κοντά στο Μπέρμιγχαμ, έπιασε έναν άλλον οδηγό να κινείται με μια Lamborghini Aventador χωρίς να την έχει ασφαλισμένη.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, με τον ιδιοκτήτη του να έχει 14 ημέρες διορία προκειμένου να προσκομίσει στις αρχές τα απαιτούμενα έγγραφα που να αποδεικνύουν πως το ιταλικό supercar είναι πλέον ασφαλισμένο. Για να το πάρει πίσω θα πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο αλλά και τα υπόλοιπα έξοδα (μεταφοράς, parking κτλ).

Η ετήσια ασφάλιση μιας Lamborghini Aventador κοστίζει σήμερα στην Αγγλία περισσότερες από 7.000 λίρες (7.700 ευρώ), ενώ μια Lamborghini Aventador ξεκινά από τις 277.000 λίρες (305.000 ευρώ).