Ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής της Manchester United, Benjamin Mendy, αγόρασε τον περασμένο Νοέμβριο μια λευκή Lamborghini Aventador SVJ στη Γαλλία και ξεκίνησε ένα road trip για το Manchester της Αγγλίας.

Ωστόσο, η αστυνομία της περιφέρειας Cheshire της Αγγλίας τον σταμάτησε για έναν τυπικό έλεγχο στις 5 Νοεμβρίου, και βρήκε ότι το ιταλικό supercar δεν ήταν ασφαλισμένο, ενώ ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν είχε στην κατοχή του έγκυρη άδεια οδήγησης.

Το αποτέλεσμα ήταν η αστυνομία να κατασχέσει το αυτοκίνητο, και τώρα ο Mendy “τρέχει” για να το ανακτήσει πριν το καταστρέψει η αστυνομία, βάσει νόμου.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι αρχές φυλάσσουν συνήθως ένα αυτοκίνητο για έως και 14 ημέρες, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ιδιοκτήτης πρέπει να παράσχει τα απαιτούμενα έγγραφα για να πάρει πίσω το όχημα του.

Εάν αυτό δεν γίνει εγκαίρως, το αυτοκίνητο είτε βγαίνει σε πλειστηριασμό, είτε καταστρέφεται. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, έως τις 4 Δεκεμβρίου ο Μέντι δεν είχε ακόμη πάρει πίσω την Lamborghini του.