Η Pagani teasάρει την Huayra Tricolore

Σχετικά άρθρα

Χθες η Pagani ανακοίνωσε -μέσω ενός teaser video- ότι αύριο -Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου- θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση της Huayra, όπου μέχρι σήμερα ξέραμε ότι θα ονομαστεί Huayra R. Σύμφωνα, όμως, με το δεύτερο teaser video που έδωσε η ιταλική εταιρία πριν λίγα λεπτά, μαθαίνουμε τελικά ότι αυτή θα ονομαστεί Huayra Tricolore, ξυπνώντας μνήμες από την εξωπραγματική Zonda Tricolore.

Η ιταλική εταιρία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο, παρά μόνο αρκέστηκε να πει ότι θα αντλεί έμπνευση από τον κόσμο της αεροναυτικής.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, η Huayra Tricolore θα φορά έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα απόδοσης 900 ίππων. Ο κινητήρας πιστεύεται πως βασίζεται στον V12 κινητήρα του Apollo Intensa Emozione (IE), ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την AMG σε συνεργασία με την HWA. Είναι χωρητικότητας 6,3-λίτρων και στο Apollo IE αποδίδει 780 άλογα στις 8.500 σ.α.λ με 759 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Στην Huayra Tricolore εικάζεται πως θα έχει όριο περιστροφής τις 9.500 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...