Η Mazda κατασκευάζει πλέον ανταλλακτικά για το RX-7 2ης και 3ης γενιάς

Σχετικά άρθρα

Η Mazda έκανε γνωστό πως ξεκινά ξανά την παραγωγή ανταλλακτικών της 2ης και της 3ης γενιάς του RX-7, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες τους να έχουν την δυνατότητα να μπορούν να τοποθετήσουν στα αυτοκίνητα τους γνήσια ανταλλακτικά.

Η ιαπωνική εταιρία προσφέρει αρχικά 91 ανταλλακτικά, 30 για τη δεύτερη FC3S γενιά και 61 για την τρίτη FD3S. Ανάμεσα σε αυτά συναντάμε βίδες, ροδέλες, σωληνάκια και τσιμούχες, με την εταιρία να λέει πως τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά είναι αυτά που φθείρονται συχνότερο και πως είναι δύσκολο να βρεθούν στη aftermarket αγορά.

Η εταιρία θα προσθέσει και άλλα ανταλλακτικά στο μέλλον, με στόχο να προσφέρει την ίδια ποσότητα ανταλλακτικών που προσφέρει και στη πρώτη γενιά του MX-5 (άνω των 1.000).

ΠηγήMazda

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Επίσημο: Mazda CX-80

Η Mazda παρουσίασε σήμερα το νέο της επταθέσιο SUV, το CX-80, που αποτελεί το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο στην ευρωπαϊκή γκάμα της και τη νέα...