Η Mazda βγάζει στην παραγωγή ανταλλακτικά για την πρώτη γενιά του MX-5

Σχετικά άρθρα

Το 2017 η Mazda ανακοίνωσε στην Ιαπωνία το λανσάρισμα ενός προγράμματος για την ανακατασκευή της πρώτης γενιάς του MX-5. Τα καλά νέα ήταν ότι οι ιδιοκτήτες του δημοφιλούς roadster θα μπορούσαν να φέρουν τα αυτοκίνητα τους σε κατάσταση “νέου”. Τα κακά νέα είναι ότι το πρόγραμμα ήταν μια δοκιμή για την “επαλήθευση ποιότητας” και ήταν διαθέσιμο μόνο στην ιαπωνική αγορά.

Τότε, η Mazda Ιαπωνίας είχε δηλώσει ότι σκέφτεται την επανέναρξη της παραγωγής των εξαρτημάτων της πρώτη γενιάς (NA) που έχουν αποσυρθεί, δηλαδή για τα αυτοκίνητα από το 1989 έως το 1997. Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ο τότε CEO της αυτοκινητοβιομηχανίας έκανε γνωστό ότι τα εξαρτήματα θα είναι διαθέσιμα μέχρι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Σήμερα, όμως, η Mazda Βόρειας Αμερικής ανακοίνωσε με τη σειρά της ένα πρόγραμμα παραγωγής ανταλλακτικών για το MX-5 πρώτης γενιάς, με τον κατάλογο να περιέχει περισσότερα από 1.100 εξαρτήματα, τα οποία -σύμφωνα με τα clubs ιδιοκτητών- είναι αυτά που χρειάζονταν περισσότερο. Πατώντας εδώ, μπορείς να δεις τον κατάλογο 42 σελίδων, που περιέχει αναλυτικά ποια είναι αυτά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...