Η Red Bull είχε επαφές με τον Hulkenberg αλλά όχι με τον Vettel

Σχετικά άρθρα

Χθες η Red Bull Racing ανακοίνωσε πως ο Sergio Perez θα οδηγεί για λογαριασμό της το 2021 και ο Christian Horner σε συνέντευξή του είπε πως η ομάδα είχε συνομιλίες με τον Nico Hulkenberg, αλλά ποτέ με τον Sebastian Vettel.

Συγκεκριμένα ο Vettel είπε:

Υπήρξαν σύντομες συζητήσεις με τον Nico Hulkenberg, αλλά ποτέ αυτές δεν έγιναν σοβαρές. Ο Nico Hulkenberg είναι ένας ακόμη ικανός οδηγός που πρέπει πραγματικά να βρίσκεται στη Formula 1. Με τον Vettel δεν είχαμε ποτέ συζητήσεις.

Για καλή μας τύχη ο Perez έμεινε χωρίς ομάδα και αυτό μας έδωσε τον χρόνο να λάβουμε την απόφασή μας μετά το τέλος της σεζόν. Δεν υπήρχε κάποιος οδηγός από το πρόγραμμα οδηγών μας που θα μπορούσε να αναλάβει την θέση, γι’αυτό και για πρώτη φορά από το 2007 αποφασίσαμε να ψάξουμε για οδηγό εκτός του προγράμματος μας.

Ήταν αδύνατο να αγνοήσουμε τη φετινή απόδοση του Sergio. Είχε μια υπέροχη σεζόν. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Κέρδισε την θέση του στη Red Bull.

Θέλουμε να έχουμε όσο γίνεται πιο δυνατή ομάδα για να ανταγωνιστούμε την Mercedes και αυτό πρέπει να γίνει και με τα δύο μονοθέσιά μας. Νομίζω ότι ο Sergio έχει την απαραίτητη εμπειρία, φέρνει επίσης πλούτο γνώσεων στην ομάδα και νομίζω ότι θα είναι καλός συμπαίκτης του Max του χρόνου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...