Πλησιάζει η ώρα που η Cadillac θα παρουσιάσει τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing και διέρρευσαν ορισμένα χαρακτηριστικά τους. Το CT5-V Blackwing θα κρύβει κάτω από το καπό του τον V8 6,2-λίτρων LT4 κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 650 ίππων με 880 Nm ροπής που θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Θα είναι το ισχυρότερο και δυνατότερο σεντάν που κατασκεύασε μέχρι σήμερα η Cadillac και θα μπορεί να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα (0-60 μίλια/ώρα) σε 3,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα.

Το CT4-V Blackwing θα διαθέτει έναν V6 twin-turbo 3,6-λίτρων απόδοσης κοντά στα 500 άλογα. Τα 0-96 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 3,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 304 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Και τα δύο αυτοκίνητα θα διαθέτουν την FE4 σπορ ανάρτηση, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, ψυγείο διαφορικού, φρένα της Brembo, με τους carbon-κεραμικούς δίσκους να βρίσκονται στον επιπλέον εξοπλισμό.