Η Cadillac μόλις έδωσε ένα teaser video για τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τα αποκαλυπτήρια τους θα γίνουν στις 19:00 EST την 1η Φεβρουαρίου (02:00 ώρα Ελλάδας, 2 Φεβρουαρίου).

Η παραγωγή των CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing θα είναι περιορισμένη, και η διαθεσιμότητα τους θα ξεκινήσει στα τέλη του επόμενου καλοκαιριού. Χθες διέρρευσαν μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, με το CT5-V Blackwing να κινείται από τον 6,2-λίτρων κομπρεσοράτο LT4 V8 κινητήρα, απόδοσης 650 ίππων και 880 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Θα είναι το ισχυρότερο και δυνατότερο σεντάν που κατασκεύασε μέχρι σήμερα η Cadillac και θα μπορεί να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα (0-60 μίλια/ώρα) σε 3,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα.

Το CT4-V Blackwing θα διαθέτει έναν V6 twin-turbo 3,6-λίτρων απόδοσης κοντά στα 500 άλογα. Τα 0-96 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 3,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 304 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Και τα δύο αυτοκίνητα θα διαθέτουν την FE4 σπορ ανάρτηση, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, ψυγείο διαφορικού, φρένα της Brembo, με τους carbon-κεραμικούς δίσκους να βρίσκονται στον επιπλέον εξοπλισμό.