Η Mercedes μας δείχνει την MBUX Hyperscreen

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes παρουσίασε σήμερα την MBUX Hyperscreen, μια τεράστια οθόνη-ταμπλό που θα τοποθετηθεί πρώτη φορά στο ηλεκτροκίνητο EQS. Διαθέτει Gorilla Glass, 8πύρινο επεξεργαστή και 24 GΒ RAM.

Η MBUX Hyperscreen αποτελείται από τρεις οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων, μια στο κέντρο του ταμπλό και μια στη πλευρά του συνοδηγού και είναι τοποθετημένες στο ίδιο πλαίσιο/ταμπλό, όπου υπάρχουν και δύο αεραγωγοί.

Οι οθόνες στο κέντρο και του συνοδηγού είναι τεχνολογίας OLED, με το πλαίσιο που είναι τοποθετημένες να είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο προκειμένου να μειώνονται οι αντανακλάσεις, αλλά και να καθαρίζεται εύκολα.

Περιμετρικά του υπάρχει κρυφός φωτισμός, με το λειτουργικό σύστημα της MBUX Hyperscreen να κάνει χρήση τεχνητής νοημοσύνης, μαθαίνοντας τις προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...