Στο σφυρί αυτή η μοναδική Ferrari 412 Pickup

Σχετικά άρθρα

Αυτή είναι η μοναδική Ferrari 412 Pickup και θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο Bonhams, ο οποίος εκτιμά πως θα πιάσει τιμή μεταξύ 15.000 και 20.000 λιρών Αγγλίας (16.680 – 22.240 ευρώ).

Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο σε μία Ferrari 412 του 1989 και οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι πολλές. Πρώτα απ’ όλα, το προφανές. Μετά από αρκετό κόψιμο-ράψιμο, στο πίσω μέρος έχει γίνει pick-up και έχει επενδυθεί με ξύλο τικ.

Στο καπό, τοποθετήθηκε ένα scoop και η εξάτμιση αλλάχθηκε με νέα που έχει δύο modes λειτουργίας. Επίσης, το μοντέλο έχει εξοπλιστεί με σύστημα ήχου της Bang & Olufsen.

Δεν φορά τον 4,9-λίτρων V12 Colombo κινητήρα της Ferrari, αλλά τον V8 5,7-λίτρων της Chevrolet. Το αυτοκίνητο έχει διανύσει 61.488 χλμ, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με ένα 3-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΠηγήBonhams.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...