O ABT βελτιώνει τον 1.500άρη TSI Evo κινητήρα για €999

Σχετικά άρθρα

Ο ABT Sportsline ανακοίνωσε ότι έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα για τον 1.500άρη TSI Evo κινητήρα του VW Group, ο οποίος τοποθετείται σε πάρα πολλά μοντέλα των εταιριών της Audi, Seat, Skoda, και Volkswagen.

Σε εργοστασιακή μορφή, η ισχύς του ανέρχεται σε 150 άλογα και η ροπή του σε 250 Nm. Με τον επαναπρογραμματισμό από τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο, η ισχύς αυξάνεται κατά 40 άλογα και η ροπή κατά 40 Nm, ήτοι 190 άλογα και 290 Nm.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η μέγιστη ισχύς δεν ήταν ο τελικός στόχος κατά την ανάπτυξη της χαρτογράφησης, αλλά η οδηγησιμότητα και η αξιοπιστία του κινητήρα ήταν πολύ πιο σημαντικά. Χρήσιμο επίσης είναι ότι τα προγράμματα είναι γραμμένα για συγκεκριμένα μοντέλα. Έτσι, παρά το ότι φορούν τον ίδιο κινητήρα και η απόδοση είναι ίδια, η χαρτογράφηση διαφέρει ελαφρώς ανά μοντέλο.

Η ABT ανακοινώνει ότι το κόστος για την αναβάθμιση ανέρχεται σε 999 ευρώ, η οποία είναι εισαγωγική τιμή και θα ισχύει για το πρώτο εξάμηνο του 2021. Μετά, η τιμή θα είναι 1.249 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR αποκάλυψε το πρώτο της αυτοκίνητο, ένα restomod της Jaguar XJS

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, ξεκινά μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η νέα...

H 3D Design βελτιώνει τη BMW X1

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος 3D Design παρουσιάζει το πακέτο που ετοίμασε για την νέα BMW X1. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από carbon και αποτελείται...